Aspirant-inspecteur van politie | Aspirantenmobiliteit

Ben je probleemoplossend ingesteld? Zoek je een afwisselende job die je elke dag opnieuw verrast? Sta je met beide voeten in de samenleving en wil je graag werken aan het versterken van een veilige en leefbare omgeving voor iedereen? Sla je graag de handen in elkaar om samen met collega’s en andere organisaties vooruitgang te boeken? Hou je van een uitdaging? Is mensen helpen en situaties verbeteren wat je drijft?

Het #PolitieteamVanHetJaar is op zoek naar jou. Via de aspirantenmobiliteit stelt ons team drie plaatsen open voor wijkinspecteur en zes voor interventie-inspecteur. Aspiranten die gestart zijn in oktober en december 2020 kunnen zich kandidaat stellen.

Neem voor meer info contact op met Magali Velthof via Magali.Velthof@police.belgium.eu